Informatii si comenzi

 
Calea lui Traian nr.161
Ramnicu Valcea, Valcea
 
Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Sambata     09:00 - 14:00
 
+40 350.804.779
+40 741.627.033
 
Livrare in toata tara prin
Posta Romana sau Curierat

Gravare plachete

Gravare plachete

Plachetele gravate sunt produse personalizate foarte apreciate datorita faptului ca se potrivesc oricaror evenimente. Fie ca vorbim de o ceremonie de premiere, un eveniment de inaugurare, comemorare, aniversare sau orice ocazie speciala, plachetele marcheaza cu succes momente importante in viata celor care le primesc.
Plachetele sunt elegante si discrete si pot fi acordate sub forma de distinctii, diplome de onoare, certificate de recunoastere, diplome de excelenta, plachete omagiale si alte diferite premii. Va stam la dispozitie cu o oferta generoasa de plachete personalizate cu un design aparte, ales in functie de tema evenimentului, care pot fi acordate in orice cadru festiv sau restrans. Puteti comanda modele de plachete gravate clasice, plachete cu design modern sau plachete aniversare elegante si discrete.
Va putem oferi plachete in formate standard, dreptunghiulare, in forma de blazon, scut, diplome cu diferite dimensiuni si finisaje sau va putem pregati modele unicate conform solicitarilor dvs. Plachete gravate din alama, aluminiu, lemn, materiale plastice cu aspect metalic, sticla, etc